Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Policie hledá ženu, která by mohla objasnit krádež stovek jízdenek z libereckého nádraží

Policie se obrací na veřejnost v souvislosti s případem krádeže, ke kterému došlo 25. září v pět hodin odpoledne. A pomoci by mohlo zjištění totožnosti ženy zachycené na kameře.

Celá krádež začala konfliktem mezi neznámou ženou a obsluhou prodejny na libereckém nádraží. „Po fyzické konfrontaci měla zatím neznámá žena ukrást balík celkem 198 jízdenek v hodnotě bezmála čtyř tisíc korun,“ komentoval mluvčí policie Vojtěch Robovský.

A právě okolnosti případu by mohla objasnit žena, kterou zachytila bezpečnostní kamera ve vestibulu. „Jedná se o ženu ve věku od 18 do 28 let, střední postavy s výškou 155 až 165 centimetrů,“ komentoval Robovský.

V době krádeže měla na sobě modré tenisky s bílou podrážkou, černé elastické kalhoty a černou bundu na zip s bílým pruhem a puntíky na prsou. Dlouhé hnědé vlasy měla spletené do copu. „Žádáme ženu nebo případné svědky, kteří byli v době krádeže v hale Českých drah, aby se přihlásili na kteroukoliv policejní služebnu nebo prostřednictvím tísňové linky 158,“ sdělil mluvčí. V případě dopadení a odsouzení hrozí neznámé pachatelce až dva roky za mřížemi.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky policie, žena, pátrání, krádež, Liberec, nádraží, České dráhy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá ženu, která by mohla objasnit krádež stovek jízdenek z libereckého nádraží  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.