Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Policisté hledají řidičku, která srazila seniorku. Ženě sice pomohla, té se ale později přitížilo

Policisté z České Lípy hledají svědky nehody a také řidičku, která před několika dny srazila seniorku před prodejnou nápojů v Horní Libchavě. Řidička sražené ženě pomohla a nabídla ji odvoz do nemocnice, což seniorka odmítla, později se jí ale přitížilo a potřebovala ošetření v nemocnici.

„Žena si jen vybavuje srážku s vozidlem před prodejnou nápojů u domu číslo 73 v Horní Libchavě ve chvíli, kdy procházela po levé krajnici silnice ve směru na Volfartice. Z opačného směru proti ní projíždělo osobní vozidlo nezjištěné značky, které ji zachytilo a ona spadla na zem,“ popsala mluvčí policie Ivana Baláková

Řidička vozidla ihned zastavila, pomohla jí vstát a také jí nabídla odvoz na lékařské vyšetření do nemocnice, které odmítla. Po nějakém čase se jí ale přitížilo, a proto navštívila v závěru minulého týdne lékaře. „Žena se nemůže rozvzpomenout na to, který den k nehodě došlo. Podle zatím dostupných informací to bylo mezi 28. dubnem a 2. květnem,“ dodala mluvčí.

Dopravní policisté nemají o průběhu nehody ucelené informace, proto žádají případné svědky o pomoc při její dokumentaci a současně se obracejí i přímo na řidičku, která s chodkyní  po nehodě komunikovala, aby kontaktovala tísňovou linku 158 nebo osobně v pracovní dny v čase od 7.00 do 15.30 je na dopravním inspektorátu Územního odboru PČR Česká Lípa na adrese Pod Holým vrchem 1734/14.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Dominik Svoboda

Štítky policie, krimi, nehoda, Česká Lípa, nemocnice, havárie, Horní Libchava, Volfartice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté hledají řidičku, která srazila seniorku. Ženě sice pomohla, té se ale později přitížilo  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.