Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

V Aquaparku Babylon se propadla část stropu. Policie z objektu evakuovala 164 lidí

, aktualizováno 19. června 2021, 23:06

V sobotu odpoledne došlo v libereckém Aquaparku Babylon ke zřícení části stropní konstrukce. Policie musela všechny přítomné evakuovat.

Jako první o události informoval Český rozhlas Liberec. Celá událost se obešla bez zranění. „K této události jsme přivoláni nebyli, zřejmě se tak obešla bez zranění,“  řekl Drbně mluvčí ZZS LK Michael Georgiev. „Na místo byly přivolány také jednotky hasičů,“ potvrdil redakci mluvčí HZS LK Jakub Sucharda.

V souvislostí s evakuací osob řídila dopravu v ulicích Košická a Nitranská policie. „Šetří to služba kriminální policie. Spadla část stropní konstrukce ze sádrokartonu o rozměrech asi 2,5krát pět metrů," uvedla policejní mluvčí Vladimíra Šrýtrová. Policie z objektu evakuovala 164 lidí.

Část stropní konstrukce spadla kolem 16:30 v horní části aquaparku, v prostoru, kde se nacházejí lehátka. „V tu dobu se v tomto prostoru naštěstí nikdo nenacházel a nedošlo k žádnému zranění," uvedla Šrýtrová. Poškozená byla podle ní pouze lehátka.

Závadu se podařilo rychle odstranit. „Jednalo se o technickou závadu na pěnové stropní konstrukci, vše jsme již dali do pořádku, nikomu se nic nestalo a nyní fungujeme bez omezení," sdělil v sobotu večer vedoucí marketingu Babylonu Jakub Dokulil.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Centrum Babylon

Štítky Liberec, aquapark, Babylón, policie, Centrum Babylon Liberec, strop, úraz, Zdravotnická záchranná služba Libereckého kraje, Český rozhlas Liberec, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jakub Dokulil

Vážená redakce,

dovolím si uvést informace v článku na pravou míru. Jednalo se o technickou závadu na pěnové stropní konstrukci, vše jsme již dali do pořádku, nikomu se nic nestalo a nyní fungujeme bez omezení.
Po dobu technické opravy byl na dočasnou dobu uzavřen AQUAPARK nikoliv však celý objekt. Žádám Vás o okamžitou úpravu textu, především lživého titulku.

s pozdravem,
Jakub Dokulil
vedoucí marketingu
CENTRUM BABYLON a.s.

Sobota, 19. června 2021, 21:56Odpovědět

V Aquaparku Babylon se propadla část stropu. Policie z objektu evakuovala 164 lidí  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.