Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Posila Slovanu Martin Zeman: Kvalita je tu obrovská

Patřil k největším talentům českého fotbalu. Očekávání se mu ale dařilo naplňovat vždy jen napůl. Třicetiletý záložník Martin Zeman stráví zbytek sezony v Liberci, nastoupit může už v Teplicích.

Přestup se rodil poměrně dlouho. Zemana v jeho minulém působišti v Příbrami během zimní přestávky odstavili, na podzim přitom odehrál osmnáct zápasů a přihrál na tři branky. „Očekávání mám veliká. Stihl jsem dva tréninky a je tu obrovská kvalita. Je tu spousta šikovných kluků. Bude tvrdá práce se dostat na hřiště, ale chci týmu pomoci,“ řekl po svém přestupu Martin Zeman.

Ten během své kariéry prošel řadu klubů včetně Sparty a Plzně, míval také pověst problémového hráče. V Liberci ale najde také rodinné zázemí. „Máme tady babičku, nějaký čas jsme tu bydleli, město znám moc dobře. Je dobře, že nejdu do úplně cizího prostředí,“ vysvětlil.

Levonohý záložník přichází jako náhrada za Romana Potočného, který přestoupil do Baníku. Rázem se stane nejstarším hráčem mladého kádru. „Něco už mám za sebou a mohu to klukům předat, ale jsem tu chvíli a nechci vířit vodu,“ uzavřel.

Dohromady Zeman odehrál v české nejvyšší soutěži 11 sezon (165 zápasů), zapsal 10 ligových branek a 33 gólových asistencí. Ve Slovanu bude působit minimálně do konce aktuální sezóny.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, fotbal, Martin Zeman, FC Slovan Liberec, FK Teplice, 1. FK Příbram, AC Sparta Praha, FC Viktoria Plzeň, FC Baník Ostrava, Roman Potočný

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Posila Slovanu Martin Zeman: Kvalita je tu obrovská  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.