Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Na Slovan může jen tisíc diváků. Přednost mají permanentkáři po očkování nebo prodělaném covidu

Slovan se chystá na sobotní domácí utkání s Hradcem. Kvůli novým vládním opatřením ale na stadion může jen tisíc diváků. Přednost dostanou majitelé permanentek po očkování nebo prodělání covidu. Utkání začíná v 15 hodin.

Pro držitele permanentních vstupenek, kteří splňují aktuální podmínky prokazování bezinfekčnosti, se nic nemění. „Vzhledem ke zkušenosti z minulých zápasů máme ověřené, že při současných pravidlech bude kapacita pro všechny permanentkáře dostačující. Platí to i pro nově zakoupené "poloviční" permanentky, které jsou právě v prodeji,“ uvedl mluvčí klubu Tomáš Čarnogurský.

Permanentkáři, kteří na zápas nedorazí, mohou své místo uvolnit dalším zájemcům. „Budeme rádi, když držitelé permanentek, kteří na utkání nebudou moct dorazit, pošlou e-mail s umístěním své permanentky (tribuna, sektor, řada, místo) na mail fanousci@fcslovanliberec.cz. Díky tomu pak případně v den utkání budeme moct uvolnit do prodeje omezený počet vstupenek,“ dodal mluvčí.

Prodej uvolněných vstupenek pak bude probíhat na hlavní pokladně stadionu, každý permanentkář by pak mohl přikoupit jednu vstupenku pro svého rodinného příslušníka či kamaráda, ale jen do vyprodání povolené kapacity.

Ohodnoť článek

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, slovan, hradec, FC Slovan Liberec, vstupenka, COVID-19, očkování

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Slovan může jen tisíc diváků. Přednost mají permanentkáři po očkování nebo prodělaném covidu  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.