Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Legendární Zanzibar u libereckých kolejí na Harcově opět otevřel

Zanzibar jinak taky Zanzík snad znal každej student, kterej kdy studoval na TULce. A mnohdy ani to nemusel. Když se slavný klub zavřel, vypadalo to, že nadobro. Teď ale začala jeho nová éra.

Klub Zanzibar měl v Liberci dlouhou tradici. Jak uvádí noví majitelé na facebooku: Na jaře roku 1991 spatřil poprvé světlo světa klub Zanzibar. Postupem času se stal jedním z nejoblíbenějších tanečních klubů v Liberci. Oblíbeným se stal především studenty vysokoškolských kolejí, kteří k němu mají doslova, co by kamenem dohodil.

Jenže v roce 2017 to vypadalo, že osud téhle hospůdky je zpečetěn. „Zpráva o zavření Zanzibaru tehdy zamrzela snad každého Liberečena,“ připomínají majitelé v historii o Zanzibaru.

A zatímco po dva roky si stálí návštěvníci hledali nové oblíbené lokály, nyní se mohou vrátit. Studentský klub Zanzibar totiž znovu otevřel. Pod novým majitelem se dočkal rekonstrukce a už nyní je z něj prý zase vyhledávaný podnik.

Je to přesně tak, jak noví majitelé říkají: „Zanzibar je v zkrátka v Liberci pojem!“ Vedle studentů ale rádi přivítají kohokoliv.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FB/Studentský klub Zanzibar

Štítky Zanzibar, Liberec, klub, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Legendární Zanzibar u libereckých kolejí na Harcově opět otevřel  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.