Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

The Iron Maidens poprvé v Česku! Kalifornská kapela zazáří na Fryyfestu

PR článek

Pořadatelům severočeského Fryyfestu se podařil vskutku husarský kousek. Najít světově známou kapelu, která je navíc na světě už 18 let a dosud se v České republice nepředstavila, to už dá docela zabrat. Ale podařilo se. Volnočasový areál v Bakově nad Jizerou tak přivítá přesně uprostřed prázdnin kalifornské THE IRON MAIDENS.

Příznivci revivalů jistě vědí, těm ostatním jen napovíme, že v tomto případě bude nejen co poslouchat, ale i nač se dívat. Pětice sličných dam přiveze to nejlepší z repertoáru britské legendy Iron Maiden. Fanoušci se mohou těšit například na The Trooper, Flight Of Icarus, Wasted Years, The Number Of The Beast, Hallowed Be Thy Name, Run To The Hills, Aces High nebo 2 Minutes To Midnight. V případě The Iron Maidens se ovšem nejedná o jen tak ledajaký tribute band.

Pětice hudebnic je nesmírně talentovaná a za svůj um už byla několikrát oceněna ve všech kategoriích, tedy kytara, zpěv, baskytara i bicí. Může se proto pochlubit tou nejdokonalejší reprodukcí dnes již kultovních skladeb a skvělou pódiovou show, kde samozřejmě nechybí ani populární maskot Eddie.

Zároveň se může pyšnit titulem první dívčí revival Iron Maiden na světě a mezi revivaly patří vůbec k těm nejlepším ve světovém měřítku. A ač je to u revivalů poměrně neobvyklé, The Iron Maidens vydávají dokonce i oficiální nahrávky. Na kontě tak mají již dvě řadová alba. Těšte se tedy na exkluzivní heavymetalovou jízdu přímo na Fryyfestu.

Bližší info k festivalu najdete na oficiálním webu www.fryyfest.cz.

A kde to celé vypukne? Ve Volnočasovém areálu v Bakově nad Jizerou a to 1. 8. 2020 v rámci LINE-UP festivalu FRYYFEST. Vstupenky nejen na tuto jedinečnou kapelu si můžete zakoupit v síti TICKETMASTER od 1. 2. 2020. POZOR kapacita areálu je omezena. Tak neváhejte a zakupte vstupenky za exklusivní ceny do konce března.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Fryyfest, The Iron Maidens, koncert, festival, Bakov nad Jizerou, hudební skupina, Česko, Iron Maiden, Ticketmaster

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

The Iron Maidens poprvé v Česku! Kalifornská kapela zazáří na Fryyfestu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.