Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

VÍKEND PODLE DRBNY: Rozsvícení stromu, kabelky nebo hand made market

Liberec, jako v posledních letech tradičně, nečeká s rozsvícením vánočního stromu na první adventní neděli, ale tuhle oblíbenou akci připravuje o týden dřív, tedy už tuto neděli. Jde tak o jednu z hlavních událostí víkendu. To ale rozhodně není vše, Liberecká Drbna připravila tipy na nadcházející víkend.

Kino Varšava se v sobotu promění v Hand made market. Prostory kina, kavárny i klubu Barrandoff zaplní více jak tři desítky prodejců a prodejkyň s nepřeberným množstvím úžasných regionálních výrobků. Přijďte si užít svěží předvánoční atmosféru a třeba i sehnat některý z dárečků. Akce začíná v 11 hodin a končí v pět.

Především dámy by měly zpozornět u akce, která se koná v sobotu od devíti hodin ve Foru. Proběhne zde velký kabelkový bazar. Je to skutečně velká zábava vybírat a kupovat kabelku z druhé ruky, a ty které se vám okoukaly darovat k nabídce druhým. Prostě se bavíte a zároveň pomáháte.

Koho zajímá, jak funguje liberecká univerzita, pro něj je tu Den otevřených dveří. V sobotu 23. listopadu otevírá své dveře veřejnosti všech sedm fakult Technické univerzity v Liberci.

V neděli v 16:15 začíná program u radnice, jehož vyvrcholením bude v 17 hodin rozsvícení vánočního libereckého stromu. Vystoupí pěvecký sbor Ještěd. K slavnostnímu rozsvícení. Po rozsvícení zhlédnete živý "VORLOJ".

Po oba víkendové dny pak bude otevřený sychrovský zámek, který přichystal netradiční pohádkové prohlídky zámku s premiérou nové pohádky Jak (ne)provdat princeznu. Jestli opravdu zvítězí dobro nad zlem, jak to má ve správné pohádce být, se můžete dozvědět vždy v 10, 11, 13, 14 a 15 hodin. Prodej vstupenek pouze na www.evstupenka.cz.

Ohodnoť článek

Foto Město Liberec

Štítky víkend podle drbny, tipy na víkend, Liberec, hand made market, kabelky, advent, Varšava, Drbna.cz, Technická univerzita v Liberci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VÍKEND PODLE DRBNY: Rozsvícení stromu, kabelky nebo hand made market  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.