Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 17. dubna 2024  |  Svátek má Rudolf
Bez reklam

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

MATKA NA TAHU: Nic na vorvaně nechci!

„To víš, že jo, pohlídám, běž si udělat radost,“ řekl mi muž když jsem s - nepřibližuj se nebo skočím - výrazem zírala do skříně a fňukala, že nemám co na sebe. Opět. S tím rozdílem, že pro tentokrát to byla fakt pravda.

Možná je to tím, že jsem se asi ve třetím měsíci gravidity zařekla, že nic na vorvaně si teda já rozhodně kupovat nebudu. Problém je ale v tom, že teď, čtyři týdny před termínem, tím vorvaněm fakt jsem.

Chci teda všechny nastávající rodiče a zejména matky varovat. Prosím vás, mít dítě na léto je teda pěkná krávovina, s Josefem jsem takový problémy neměla. Zahrabala jsem se do kabátu a vylezla z něj tři měsíce po porodu, kdy se tělo zhuntovaný čokoládama dalo jakž takž dopořádku. Myslete při tom vyrábění na to! Vždyť jde taky o vás!

Jo a ještě jedna věc, udělat si radost, když máte tucet kilo nahoře a horko těžko se v prostoru metr krát metr svlíknete a ke všemu na vás svítí světlo ze všech možných a nemožných stran, fakt nejde! Být těhu je dar... :-)

  

Autoři

Štítky matka na tahu, blog

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

MATKA NA TAHU: Nic na vorvaně nechci!  |  Blogy a komentáře  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.