Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Pozor na zloděje v kempech. Kradou v chatách i přímo ze stanu

Během letních prázdnin řada lidí vyráží na dovolené pod stan nebo do chatek na různá místa. Jenže spolu se spokojenými rodinami se do kempů vydávají i zloději s jediným záměrem, něco si odnést.

K létu stanování, táboráky a pohodové večery tak nějak patří. Jenže stačí se ohlédnout, na chvilku nesledovat své věci a záhy o ně můžete přijít. Někteří zloději mají navíc tolik drzosti, že vás okradou přímo ve stanu, zatímco vy spíte. „Takovou nemilou zkušenost má třiatřicetiletý muž, který se svou partnerkou přijel k Máchovu jezeru,“ informovala policejní mluvčí Ivana Baláková.

Minulý týden spokojeně usnuli ve stanu a když se jen o pár hodin později probudili, byli bez peněženky. „Přišli tak o hotovost 20 000 korun, tři platební karty a všechny osobní doklady,“ komentovala Baláková.

Pro změnu o batoh přišla rodina, která se ubytovala v kempu Klůček v Doksech. Stačilo zapomenout batoh na terase chaty a vzápětí přišli o osobní doklady i peníze. V tomto případě se ale podařilo zloděje dopadnout ještě ten samý den. „Dvaadvacetiletý zloděj měl totiž na svědomí další krádeže v okolí,“ doplnila mluvčí.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto velkyvir.cz

Štítky kemp, Českolipsko, zloději, krádež, stan, Máchovo jezero, Doksy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pozor na zloděje v kempech. Kradou v chatách i přímo ze stanu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.