Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Policie odložila vyšetřování nehody, při které u Studánky zemřela žena a její dvě děti. Úmysl se prokázat nepodařilo

Vyšetřování policie neprokázalo, že loňskou nehodu s třemi mrtvými u Krásné Studánky způsobila úmyslně řidička osobního vozu, která byla jednou z obětí střetu s popelářským vozem. Nehodu nepřežily ani její dvě děti předškolního věku, které s ženou ve voze cestovaly. Policie případ vyšetřovala pro podezření z trestného činu usmrcení z nedbalosti. Mluvčí policie Vojtěch Robovský řekl, že případ odložili.

„Na základě zjištěných důkazních prostředků na místě tragické dopravní nehody, výsledků znaleckých expertíz a zkoumání soudních znalců byl případ odložen z důvodu nepřípustnosti trestního stíhání," uvedl mluvčí policie.

VIDEO: Tragická srážka popelářského vozu s osobákem možná nebyla jen nešťastnou náhodou. Podle dívky matka jednala úmyslně

Od tragické nehody u Krásné Studánky uplynuly dva dny. Při střetu osobního automobilu s popelářským autem tehdy zahynula žena a dvě děti. Po sociálních sítích se nyní šíří video s výpovědí slečny, podle které žena s dětmi najela do vozu úmyslně.

Osobní auto se mezi Libercem a Frýdlantem srazilo s popelářským vozem loni na konci října v levotočivé zatáčce. Na místě zemřela matka a jedno z dětí. Druhé zemřelo při leteckém transportu do nemocnice. Řidič popelářského vozu utrpěl zranění.

Některá média po nehodě zveřejnila video ze sociálních sítí, v němž mladá žena tvrdila, že je dcerou zemřelé ženy a domnívala se, že k nehodě nedošlo k náhodou. Podle Robovského ale nic takového nezjistili. „Kromě jiného nebylo prováděnými šetřeními prokázáno, že řidička dopravní nehodu způsobila úmyslně," dodal policejní mluvčí.

Autoři | Foto čtenář Drbny

Štítky nehoda, kriminalita, úmrtí, děti, Liberecký kraj, krásná studánka, policie, havárie, Studánka, Liberec XXXI-Krásná Studánka, Liberec, Frýdlant

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie odložila vyšetřování nehody, při které u Studánky zemřela žena a její dvě děti. Úmysl se prokázat nepodařilo  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.