Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Někdo nahlásil muže bez roušky na zastávce. Na cizince byl vydán příkaz k zatčení

Devětadvacetiletý cizinec před pár dny doplatil na to, že si na zastávce autobusu nenasadil roušku. Kvůli tomu ho někdo udal policii, která pak zjistila, že je na něj vydán příkaz k zatčení kvůli trestné činnosti. Kromě pokuty za nerespektování vládních nařízení tak dostal podmínku a byl vyhoštěný z Česka.

Policisté muže našli na zastávce v centru Liberce. „Policisté cizinci s ohledem na porušení povinností vyplývajících z nařízení Ministerstva zdravotnictví udělili v příkazním řízení blokovou pokutu. Při podrobné cizincově lustraci však policisté zjistili, že je na něho okresním soudem vydán příkaz k zatčení pro předchozí trestnou činnost,“ popsal mluvčí policie Vojtěch Robovský.

U okresního sudu, kam byl cizinec následujícího dne z policejní cely eskortován, mu byl udělen trest odnětí svobody s podmíněným odkladem a také trest spočívající v zákazu řízení motorových vozidel. Ani tím ale celý příběh neskončil.

Policisté totiž ještě zjistili, že muž má padělaný cestovní doklad. „Jakmile jej policisté konfrontovali se zjištěnými skutečnostmi v souvislosti s padělaným dokladem, na svou obhajobu uvedl, že neměl ponětí o tom, že se jedná o falsum. Zároveň zmínil, že doklad zakoupil prostřednictvím internetu a smluvenou částku uhradil ve dvou splátkách. To, že se jako státní příslušník jedné z evropských zemí prokazoval dokladem úplně jiného státu, mu zřejmě nijak zvláštní nepřišlo,“ uvedl mluvčí.

Muž tak je nakonec i vyhoštěn z Česka. 

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky policie, rouška, Česko, Ministerstvo zdravotnictví České republiky, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jiří Kouba

V buse nebo v obchodě to ještě pochopím ale venku ať si dělá kdo chce co chce nejsem konfident a rozhodně ji po venku nosit také nebudu tak a teď si mě udejte ????????????

Úterý, 27. října 2020, 03:52Odpovědět

Michal Tojefuk

Bonzování je národní sport.

Pondělí, 26. října 2020, 06:16Odpovědět

Karel Lacina

Jaarre Ty budeš asi taky pěkný bonzácký kretén . Asi toho moc neudělal , když dostal jenom podmínku.

Neděle, 25. října 2020, 15:50Odpovědět

Milan Jarnar

Masku ty ses ale idiot...cetl clanek poradne? Rozumis psanemu textu?... Dobre ze toho srace udali

Neděle, 25. října 2020, 14:05Odpovědět

Josef Mašek

....anooo...je zapotřebí udávat udávat udávat aby se všichni Češi uzdravili

Neděle, 25. října 2020, 12:47Odpovědět

Josef Mašek

KONSPIRACE ???….a mohlo to být třeba takto ???bývalý komunista, dnes miliardář a vůdce, kterému klesali preference a kterého nebylo měsíc vidět a slyšet v médiích, pořád jen samý PRYMULA PRYMULA PRYMULA, tak pověřil šedou eminenci a ta zorganizovala politický komplot, který odstartoval nočním telefonátem a předem neplánovanou pozvánkou do návštěvou liduprázdných ulic a do liduprázdné restaurace u Vyšehradských hradeb. Součástí komplotu byl i neznámý anonym oznamující tuto neplánovanou noční návštěvu restaurace novinám Blesku. A nastartovaný telefonát šedé eminence odstartoval popravu důvěřivého českého virologa, který na přátelský návrh šedé eminence, že roušky jsou v tuto noční dobu na liduprázdné tajné schůzce zbytečností, si roušku v restauraci a při opouštění restaurace sundal stejně jako to udělala šedá eminence.A důvěřivý český Prymula, neošlehaný mafiánskými praktikami Juraje Jánošíka, tak celé této blamáži nočního projednávání utajovaných blábolů uvěřil a skočil kočnerovským praktikám infikovaným z východu do Čech, skočil na mafiánský ŠPEK.A po zveřejnení fotek v médiích vůdce vyčkával celé dopoledne na reakce národa, novinářů a opozičních politiků a využil jejich rozhořčenosti a pak po zjištění reakcí národa až v pravé poledne vykonal mediální popravu a vyhazov ministra. A tím může opět být a bude každý den vůdce opět v médiích namísto Prymuly. A tím vyrazil Damoklův meč z rukou opozice, které vyhověl popravou Prymuly a českým zabedněným občanům a opozici, jenž od rána do médií řvala a dychtila po popravě Prymuly...tak opozici a národu milerád vyhověl a zabil dvě mouchy jednou ranou !!!A tím opět preference vůdcovi jako bojovníka proti špíně, proti nepravostem, proti zlodějským živnostnikům, tím u blbých, ovlivnitelných českých ovcí opět stoupnou.Ihned po zveřejnění Prymula odmítá jakoukoliv vinu s tím, že tolik zas neudělal a naopak oproti Prymulovi šedá vůdcova eminence ihned při prvním kontaktu s novináři prohlašuje, že pochybyl a bere a souhlasí s veškerou politickou odpovědností (téměř žádnou) a sankcemi….a těší se na tučnou odměnu za vykonanou službu od svěřeneckého fondu.Prymula je zdrcen a šedá eminence se usmívá a do médií tvrdí, že mu vyšetřování Magistrátu a Hygieny vůbec nevadí….zajímavé !!!...a najednou teprve až třetí den po incidentu se vůdce v médiích na šedou eminenci dodatečně rozčiluje, že překročil kompetence a pochybyl...jedná podle toho co národ novináři a média prezentují a zjistil, že první den, když vyhodil Prymulu, nepokáral náležitě svého organizátora komplotu….což bylo pro všechny podezřelé, tak svojí šedou eminenci dodatečně mediálně kárá...zajímavéStát je důležité řídit jako firmu a nepohodlnou konkurenci zlikvidovat. Faltýnek neodchází, rezignoval symbolickyNOVINKY 24.10. 2020 Dnes 8:44 – Prahaada, nig, Právo

Neděle, 25. října 2020, 12:46Odpovědět

Kachle Kachlic

nepochopim,proc si nestoupnou ti tupci mimo zastavku a jsou namackany na sobe pod striskou,aniz by prselo...tezka demence naseho statu!!!!!!

Neděle, 25. října 2020, 12:40Odpovědět

Někdo nahlásil muže bez roušky na zastávce. Na cizince byl vydán příkaz k zatčení  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.