Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Řidič při nehodě na náměstí ve Smržovce poničil tři auta. Pak ujel a hledá ho policie

Policisté pátrají po řidiči, který v sobotu večer na náměstí T. G. Masaryka ve Smržovce naboural tři auta a ujel. Policie už našla auto – Citroen Berlingo, řidič ale zmizel. Vysoká je škoda, kterou policie odhadla na 235 tisíc korun.

A jak k nehodě došlo? Řidič s vozidlem Citroen Berlingo jel po hlavní silnici ve směru od Tanvaldu do Lučan nad Nisou, kde podle policie vlivem nepřiměřené rychlosti v levotočivé zatáčce vyjel vpravo mimo vozovku, přejel chodník a na přilehlém parkovišti narazil do zaparkovaného vozidla Škoda Fabia, to se odrazilo na druhé vozidlo Škoda Fabia combi, a toto ještě bylo odraženo na třetí zaparkované vozidlo Škoda Suberb. 

„Řidič s Citroenem ještě také narazil do svislé dopravní značky. Následně z místa události ujel, aniž by splnil povinnosti, které mu v takové situaci ukládá zákon,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Policisté odstavené auto našli chvíli po dvaadvacáté hodině ve Smržovce. „Po jeho řidiči na základě několika získaných poznatků i nadále pátráme,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jiří Macek

Štítky policie, nehoda, Smržovka, Tomáš Garrigue Masaryk, Citroën Berlingo, Škoda Fabia, Citroën, Tanvald, Lučany nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič při nehodě na náměstí ve Smržovce poničil tři auta. Pak ujel a hledá ho policie  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.