Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Při vyjíždění od kraje silnice narazila do protijedoucího auta. To se přetočilo na střechu, tři zranění

K dopravní nehodě došlo v pondělí po osmnácté hodině v jablonecké Mánesově ulici. Při vyjíždění od kraje silnice tam auto narazilo do druhého vozidla, které se nárazem přetočilo na střechu. Při nehodě se zranili tři lidé.

„Řidička s vozidlem BMW X5 při vyjíždění od okraje vozovky ve směru od centra města ohrozila a omezila řidiče s vozem Ford Focus jedoucím ve stejném směru jízdy, přičemž následně došlo ke střetu levé přední části BMW s pravou přední částí Fordu Focus,“ popsala mluvčí policie Damgar Sochorová

Po střetu bylo vozidlo BMW odraženo vpravo, kde narazilo do zaparkovaného vozidla Škoda Octavia. „Ovšem vůz Ford Focus se po nárazu přetočil na střechu a ještě několik metrů se smýkal po vozovce do úplného zastavení,“ dodala mluvčí.

Při nehodě se zranila řidička BMW a řidič Fordu Focus i jeho spolujezdkyně. „Řidička byla převezena na ošetření do jablonecké nemocnice a zraněná posádka vozu Ford Focus do nemocnice V Liberci. Charakter jejich zranění a doba léčení jsou předmětem probíhajícího šetření,“ vypočítala Sochorová.

Předběžná škoda je odhadnutá na 260 tisíc korun. „Veškeré okolnosti celé události i nadále šetří policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, nehoda, jablonec, mánesova, střecha, Ford Focus, BMW, silnice, BMW X5, Škoda Octavia, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při vyjíždění od kraje silnice narazila do protijedoucího auta. To se přetočilo na střechu, tři zranění  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.