Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Řidič náklaďáku vjel na přejezd na červenou a poškodil závory. Hledá ho policie

Liberečtí dopravní policisté pátrají po řidiči nákladního auta, který 6. srpna vjel na přejezd na Poštovním náměstí na červenou. Přitom poškodil závory, místo zastavení ale ujel.

„Krátce před polednem, přes závorami zabezpečený železniční přejezd a v době, kdy již svítilo výstražné červené světlo, přejížděl blíže neustanovený nákladní automobil,“ uvedl mluvčí policie Vojtěch Robovský

Podle něj jeho řidič, jedoucí po ulici Vesecká ve směru na Poštovní náměstí, nedbal výstražného zařízení a poškodil závory. „Aniž by setrval na místě dopravní nehody a učinil veškerá potřebná opatření, z místa odjel,“ dodal mluvčí.

Dopravní policisté nyní žádají veřejnost o spolupráci při pátrání po řidiči nákladního automobilu. „Žádáme i další účastníky silničního provozu o záznamy z palubních kamer, které by mohly nehodový děj, k němuž došlo 6. srpna v 11:35 hodin, zaznamenat,“ řekl Robovský.

Informace k případu mohou svědci sdělit prostřednictvím linky 158, na čísle 974 466 250 nebo přímo na služebně Dopravního inspektorátu v Liberci.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky policie, poštovní náměstí, Liberec, závory, přejezd, nákladní automobil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič náklaďáku vjel na přejezd na červenou a poškodil závory. Hledá ho policie  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.