Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Bitka na sídlišti? Žena klečela na muži a mlátila ho, ten pak útočil na strážníky

Hned několik osob se mělo napadat na českolipském sídlišti Špičák během sobotního rána. Z oznámení se nakonec vyklubal spor páru, ve kterém měla nad mužem navrch žena. Ta na něm při příjezdu hlídky klečela. Druhý pár pak neshodám přihlížel.

„Jednadvacetiletá žena seděla na o tři roky starším muži a dokazovala mu, kdo tvrdí muziku. Ze zakleknutého boxovacího pytle museli po neuposlechnutí výzvy strážníci ženu strhnout za pomoci donucovacích prostředků,“ uvedla mluvčí českolipských strážníků Eva Vlastníková.

Když se osvobozený mohl konečně nadechnout, chtěl s 2,5 promile alkoholu v krvi po prohrané bitce patrně vyrovnat skóre s policejní hlídkou. „Strážníci tak záhy museli zkrotit i jeho,“ dodala mluvčí. 

K ošetření jeho tržné rány na hlavě mu následně přivolali rychlou záchrannou službu k převozu na ošetření. „Před jeho odvozem však museli ještě jednou použít donucovací prostředky proti mladé útočnici, která se rozhodla, že v sanitním voze napadenému bude dělat doprovod jako tlumočnice,“ pokračovala mluvčí. 

Dechovou zkoušku nejprve odmítla, později s ní souhlasila, ale vzhledem ke svému stavu ji nebyla schopna dokončit. Scény pokračovaly i v českolipské nemocnici, ze které podle svědků muž utekl a jeho přítelkyně tam nakonec usnula na chodbě. „Případ bude postoupen k projednání před správním orgánem,“ uzavřela mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto MP Česká Lípa

Štítky městská policie, Špičák, bitka, česká lípa, sídliště

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bitka na sídlišti? Žena klečela na muži a mlátila ho, ten pak útočil na strážníky  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.