Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Agresor s nožem vyloupil hernu. Barmanku pobodal a pořezal

Lupič za bílého dne přepadl hernu v ulici Červeného kříže v České Lípě. Při tom zranil zaměstnankyni herny. Po jeho totožnosti nyní pátrá policie a obrací se i na veřejnost.

K celému incidentu došlo včera kolem půl druhé hodiny odpoledne v herně Magic Games. Pachatel si vnitřní prostory herny nejprve obhlédnul, a když zjistil, že se tu žádný host nenachází, začal na ni křičet, ať mu vydá peníze,“ informovala policejní mluvčí Ivana Baláková. Barmanka se snažila ubránit a zamkla prostor za barem, to ji ale nepomohlo.

Když pachatel zdolal ohrazení baru, barmanka mu ve strachu o svůj život vydala hotovost. Suma se dle policie pohybuje v řádu tisíců korun. Při přepadení stihl muž barmanku zranit. Barmanka utrpěla několik povrchových bodných a řezných ran, se kterými ji sanita převezla na ošetření do nemocnice. Zranění naštěstí nejsou vážná, komentovala mluvčí.

Policie nyní usilovně pátrá po muži, který je přibližně 180 centimetrů vysoký, robustní až obézní postavy. Svědek, který ho viděl z herny odcházet, o něm řekl, že se pohybuje jako tučňák, a právě podle kolébavého způsobu chůze by ho někdo z jeho okolí mohl poznat. 

Policisté se při pátrání po viníkovi obracejí na veřejnost. Pokud muže znáte nebo jste ho včera zahlédli, obraťte se na linku 158.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky Liberecký, agresor, herna, loupež, policie, Českolipsko, Červený kříž, Česká Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresor s nožem vyloupil hernu. Barmanku pobodal a pořezal  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.