Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Zloděj využil nezamčeného auta. Chtěl si přivlastnit několik zásilek, řidičce ještě vynadal

Pozornosti bystrého zloděje neuniklo neuzamčené auto se zásilkami, které zůstalo bez dozoru před prodejnou Oáza v České Lípě. Když ho přistihla řidička, ještě ji nařkl, že je nevděčná. Pachateli hrozí až tři roky za mřížemi.

V pondělí před Oázou zaparkovala řidička zásilkové služby a začala balíčky odnášet do výdejny zásilek. „Dveře své dodávky přitom zavřela, ale neuzamkla, uvedla mluvčí policie Ivana Baláková.

A právě to neuniklo čtyřicetiletému recidivistovi z Ostravska. Ten se začal v zásilkách přehrabovat a když už měl ve svých nenechavých rukách tři balíčky, přistihla ho řidička. Recidivistovi se tak dostalo pořádného vynadání. „On se vymlouval na to, že jí chtěl jenom pomoci a balíčky jí zase vrátil. Při odchodu z místa si pak stěžoval, že je tato žena nevděčná,“ informovala Baláková.

Žena se obrátila na policii a nejbližší hlídka zloděje vydávajícího se za pomocníka do čtvrt hodinky lapila. „Při krádeži způsobil škodu 2 460 korun,“ doplnila mluvčí. Za podezření ze spáchání přečinu krádeže hrozí recidivistovi až tři roky za mřížemi, a to také proto, že brány věznice opustil teprve v květnu.

Hodnocení článku je 62 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky Českolipsko, zloděj, policie, Česká Lípa, okres Ostrava-město

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj využil nezamčeného auta. Chtěl si přivlastnit několik zásilek, řidičce ještě vynadal  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.