Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Policisté odhalili šestici cizinců. Schovávali se v kamionu

Když liberečtí policisté obdrželi oznámení o kamionu, který měl kromě zboží převážet také lidi, vyslalo operační středisko na místo policejní hlídky, kynology i zástupce cizinecké policie. Jak se ukázalo, v kamionu nalezli policisté hned šest běženců.

Policisté vyrazili ke kamionu, který zaparkoval v areálu jedné z firem na Liberecku. Po otevření nákladového prostoru návěsu se policistům podařilo zajistit celkem šest osob, které byly po provedení neodkladných úkonů umístěny do policejních cel,“ informoval policejní mluvčí Vojtěch Robovský.

Aktuálně probíhá vyšetřování a výslechy všech cizinců. Se dvěma cizinci zahájí policie řízení ve věci správního vyhoštění. Další tři poputují do zařízení pro zajištění cizinců. „Zde vyčkají na výsledek dublinského řízení, které by mělo vést k návratu do země, v níž požádali o mezinárodní ochranu, komentoval Robovský.

V Liberci odhalili tři nelegální běžence, přijeli ukrytí v kamionu

Když v pátek odpoledne přijel do průmyslové zóny v Liberci Sever kamion, kromě nákladu se v něm nacházeli také tři mladí muži. Jak se ukázalo, jednalo se o nelegální migranty.

Poslední osoba ze šestice bude vyslechnuta za účasti Orgánu sociálně – právní ochrany dětí. Poté by měla být tomuto orgánu předána. Podobný případ řešili policisté v Liberci naposledy před týdnem, kdy v kamionu objevili tři nelegální migranty.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky Liberec, kamion, cizinci, migranti, Cizinecká policie, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Policisté odhalili šestici cizinců. Schovávali se v kamionu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.