Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Chlapec po střetu s autem na přechodu utekl. Hledá ho policie

Policisté pátrají po chlapci, který před Vánoci na přechodu v České Lípě narazil do auta. Po kolizi z místa odešel. Policie ale potřebují chlapce vyslechnout pro ukončení celého případu.

K nehodě došlo v úterý 21. prosince kolem čtrnácté hodiny v Hrnčířské ulici. „Nezletilý chodec přebíhal přechod ve chvíli, kdy řidič renaultu předjížděl kolonu stojících vozidel zprava. Hoch narazil do přední části levého boku auta a podle kamerových záznamů, které máme k dispozici, se zřejmě nijak vážně nezranil. Než stačil řidič renaultu vozidlo zaparkovat, hoch z místa události utekl, a my proto dosud neznáme jeho totožnost,“ popsala mluvčí policie Ivana Baláková.

Podívejte se na střet auta s chlapcem

Policisté chlapce potřebují vyslechnout za účelem kompletního zadokumentování nehodové události a také si musí ověřit, zda střet nějak negativně neovlivnil jeho zdravotní stav. „Podle řidiče renaultu, který s ním jen velmi krátce mluvil, se jedná o chlapce mezi deseti až dvanácti lety. Na sobě měl světlemodrou bundu, tmavé sportovní kalhoty nebo tepláky s bílým pruhem na bocích a nesl si s sebou batoh,“ dodala mluvčí.

Policii zavolal sám řidič, který se podle policistů dopustil hned dvou přestupků - předjížděl kolonu stojících vozidel zprava, a také ohrozil chodce na přechodu.

„Pokud nám můžete s vypátráním totožnosti chlapce pomoci, kontaktujte nás prosím na naší bezplatné lince 158. Stejnou prosbu o kontakt směřujeme i jemu a jeho rodičům,“ uzavřela Baláková.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, Česká Lípa, nehoda, pátrání, Renault, Vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Chlapec po střetu s autem na přechodu utekl. Hledá ho policie  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.