Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Policie hledá muže, který platil cizí kartou. Zveřejnila fotografii

Jablonečtí policisté hledají důležitého svědka případu neoprávněného placení platební kartou. Zveřejnili i jeho fotografii. Neznámý pachatel stihl provést platby za necelé dva tisíce korun.

Kartu ztratil muž z Jablonce druhého ledna. Než ji stihl zablokovat, neznámý pachatel s ní provedl šest plateb. „Jednou zaplatil za službu řidiči taxi a pětkrát za nákup na čerpacích stanicích v Jablonci nad Nisou a Liberci,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Celkově tak pachatel provedl transakce za 1885 korun. „Mšenští policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, za jehož spáchání hrozí pachateli v případě dopadení trest odnětí svobody až na dva roky,“ dodala.

Policisté ze Mšena nyní žádají o pomoc veřejnost. Zveřejnili fotografii muže, kterého hledají jako důležitého svědka. „Pokud máte jakékoliv informace k identifikaci muže zachyceného na přiložené fotografii, sdělte je policistům na bezplatné lince 158 nebo mšenským policistům na tel. č. 974 480 700. Samozřejmě, že policisté přivítají i to, když se jim uvedený muž přihlásí na uvedené telefonní kontakty sám nebo se dostaví osobně na kteroukoliv policejní služebnu,“ uzavřela Sochorová.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, platební karta, svědek, jablonec, Mšeno, Jablonec nad Nisou, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá muže, který platil cizí kartou. Zveřejnila fotografii  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.