Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Nahý bezdomovec řádil v Lípě. Jděte do ***, vy ***, řval na strážníky

O notný rozruch se postarala partička bezdomovců u sportovního areálu v České Lípě. Ti se posilňovali rumem a vínem a obtěžovali kolemjdoucí. Jeden z bezdomovců nakonec odložil oblečení a ještě urážel strážníky, kteří situaci přijeli řešit.

Na trojici opilých mužů upozornil strážníky svědek, který šel kolem. „Muži se hojně posilňovali z lahví rumu a vína (což zakazuje veřejná vyhláška města) a následkem opilosti se chovali nevhodně i ke kolemjdoucím,“ uvedla mluvčí strážníků Eva Vlastníková.

Bezdomovci pak slovně zaútočili i na strážníky, kteří celou situaci dorazili řešit. „Vy ***, jděte do ***, nám polibte ***, vy ***,“ vyslechli si.

Hlídka se muže snažila vykázat někam, kde nebudou pohoršovat okolí, jenže v tu chvíli se hlavní aktér celého příběhu svlékl do naha. „Dál už vůbec nereagoval na zákonné výzvy, a proto skončil v poutech a stále ještě téměř nahý,“ dodala mluvčí.

Strážnici pak muže odvezli na služebnu státní policie. „Muži za jeho vystoupení vyměří patřičnou pokutu správní orgán,“ uzavřela Vlastníková.

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Česká Lípa

Štítky městská policie, Česká Lípa, bezdomovec, nahý bezdomovec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Klokan Měsíční

To není žádnej bezdomovec,než začnete o někom psát,tak si nejdříve ověřte pravost informací vy pitomci z Liberce ????????????????

Úterý, 22. března 2022, 12:23Odpovědět

Nahý bezdomovec řádil v Lípě. Jděte do ***, vy ***, řval na strážníky  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.