Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Šestkrát volal na tísňovou linku. V hospodě si zapomněl cigarety

Hodně práce měla hlídka českolipské policie s jednadvacetiletým mladíkem. Ten v noci hned šestkrát volal na tísňovou linku s tím, že si zapomněl v hospodě cigarety a zapalovač. Jenže hospoda mezitím zavřela a mladík chtěl, aby mu strážníci pomohli se dostat dovnitř. Celá situace se navíc postupně vyhrotila.

„Operační strážník nakonec na místo hlídku poslal, neboť z předchozích hovorů bylo jasné, že volá člověk, který je pod vlivem alkoholu nebo drog,“ popsala mluvčí strážníků Eva Vlastníková.

Podle ní byl mladý muž na místě agresivní. „Muž nejprve udeřil do auta, pak ho strážníci vyzvali, aby se začal chovat slušně. To ale nepomohlo a muž naopak svou agresivitu zvyšoval, aby posléze skončil v poutech. Ani ta ho ale nezklidnila,“ dodala mluvčí.

Dechová zkouška ukázala, že má v krvi 1,75 promile alkoholu. „Muž vůbec nekontroloval své chování a zvyšoval agresivní výpady vůči strážníkům. Byl nebezpečný jak sobě, tak svému okolí,“ pokračovala Vlastníková.

Strážníci se tak rozhodli mladíka převézt na záchytku. Jenže ani cesta tam nebyla v klidu. „Muž se snažil hlavou udeřit do skla, anebo otevřít dveře. Strážníci ho v pořádku dovezli až do zdravotnického zařízení, kde si ho převzali tamní odborníci na intoxikace nejrůznějšího druhu,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Česká Lípa

Štítky městská policie, česká lípa, cigarety, tísňová linka, hospoda, cigareta, tísňové volání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Šestkrát volal na tísňovou linku. V hospodě si zapomněl cigarety  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.