Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Při předjíždění srazil cyklistu a ujel. Řidiče hledá policie

K dopravní nehodě došlo minulý čtvrtek na silnici druhé třídy mezi Jablonným a Postřelnou. Neznámý řidič tam srazil cyklistu a bez zastavení ujel. Policisté po něm pátrají a hledají i případné svědky nehody.

K nehodě došlo kolem devatenácté hodiny poblíž autobusové zastávky Jablonné v Podještědí. „Cyklista slyšel, jak řidič motorového vozidla, který jel za ním ve stejném směru, podřadil. Cyklista proto nabyl dojmu, že ho bude vozidlo předjíždět, pak ale ucítil náraz do zadního kola a spadl na silnici,“ popsala mluvčí policie Ivana Baláková.

Řidič světlého auta tak cyklistu srazil, jenže nezastavil a z místa nehody ujel. „Sanitu mu přivolala až řidička, která tam dorazila z protisměru zanedlouho potom. Viníka nehody si bohužel nevšimla,“ dodala mluvčí.

Cyklista nakonec neutrpěl žádné vážnější zranění, řidiči ale za ujetí od nehody přesto hrozí postih. „Obracíme se na případné svědky střetu a také na řidiče, kteří dotčeným úsekem projížděli a mají palubní kameru, aby nám pomohli s jeho identifikací. Veškeré informace ke kolizi neznámého vozidla s cyklistou přijímáme na lince 158,“ uzavřela Baláková.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, policie, jablonné, cyklisté, svědci, cyklista, havárie, Jablonné v Podještědí, Postřelná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při předjíždění srazil cyklistu a ujel. Řidiče hledá policie  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.