Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Při srážce motorky a auta zasahovaly dva vrtulníky, zranil se motorkář se spolujezdkyní

Vážná nehoda se stala v neděli kolem poledne v obci Tuhaň na Českolipsku. Na čtyřramenné křižovatce se střetlo osobní vozidlo Peugeot 206 s motocyklem Honda. Při nehodě se zranil řidič motocyklu a jeho spolujezdkyně. Podle policie řidič auta nejspíš motorce nedal přednost.

„Řidič osobního vozidla jel ve směru od obce Tuhanec a na čtyřramenné křižovatce pravděpodobně nedal přednost motocyklu, který přijížděl do křižovatky ve směru od Dubé a čelní částí narazil do pravého boku motocyklu,“ uvedla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Na místě zasahovaly dva vrtulníky Letecké záchranné služby. Při nehodě utrpěl zatím blíže nespecifikované zranění řidič motocyklu a těžké zranění jeho spolujezdkyně. „Řidič motocyklu byl letecky transportován Zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice v Ústí nad Labem a spolujezdkyně druhým vrtulníkem do Krajské nemocnice Liberec,“ dodala mluvčí.

Policisté provedli u obou řidičů orientační dechové zkoušky na alkohol, jejichž výsledky byly negativní. „Okolnostmi nehody a mírou zavinění ze strany jednotlivých účastníků se budou nyní zabývat policisté ze Služby kriminální policie a vyšetřování v České Lípě,“ uzavřela Šrýtrová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ZZS LK

Štítky nehoda, Tuhaň, policie, zzs lk, motocykl, havárie, Honda, Peugeot 206, okres Česká Lípa, Krajská nemocnice Liberec, Dubá, Tuhanec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při srážce motorky a auta zasahovaly dva vrtulníky, zranil se motorkář se spolujezdkyní  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.