Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Na slavnostech v Hrádku nad Nisou napadl útočník muže pěstmi. Na místo letěl vrtulník

Víkendové slavnosti v Hrádku nad Nisou se proměnily v noční můru pro muže, který byl napaden jiným účastníkem akce. Zranění byla vážná, musel být letecky transportován do nemocnice. Důvod potyčky zatím policie nezná a pátrá po totožnosti útočníka.

Incident se odehrál v sobotu přibližně v 18:15 v ulici Anglická. Dva muži tam měli mezi sebou podle svědků slovní potyčku, která přerostla v napadení. „Ze zatím nezjištěných důvodů došlo ke slovní rozepři dvou mužů, jeden z dvojice následně druhého udeřil dvakrát pěstí do hlavy, a to velmi prudce. Po druhém úderu napadený upadl na zem a byl v bezvědomí,“ sdělila policejní mluvčí Ivana Baláková.

Totožnost útočníka je zatím neznámá, policie po něm pátrá. „Kvůli zdravotnímu stavu jsme zatím nemohli vyslechnout napadeného muže. Motiv napadení vyšetřujeme,“ doplnila mluvčí.

Třiašedesátiletý muž utrpěl středně těžké poranění, letěl pro něj vrtulník s posádkou zdravotníků. „Na místě byla letecká záchranná služba. Zraněný muž byl po příletu při vědomí, s posádkou komunikoval a byl transportován do liberecké nemocnice na traumacentrum,“ řekl mluvčí Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje Michael Georgiev.

Policie zahájila úkony pro přečin ublížení na zdraví a výtržnictví. „Podle toho, jak se bude vyvíjet zdravotní stav napadeného muže, můžeme ublížení na zdraví ještě případně překvalifikovat například na těžkou újmu na zdraví,“ uzavřela Baláková.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky Hrádek nad Nisou, slavnosti, policie, napadení, záchranná služba, zdraví, Zdravotnická záchranná služba Libereckého kraje, Krajská nemocnice Liberec, slavnost

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na slavnostech v Hrádku nad Nisou napadl útočník muže pěstmi. Na místo letěl vrtulník  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.