Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Čelní srážka ve Smržovce. Řidič přejel do protisměru, neví se proč

Policisté šetří nehodu, ke které došlo v úterý odpoledne ve Smržovce v Hlavní ulici. Devětačtyřicetiletý řidič Opelu Zafira tam přejel do protisměru, kde se čelně střetl s dalším autem.

„Řidič s vozidlem Opel Zafira jel ve směru od Tanvaldu do Jablonce nad Nisou, kde z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru a střetl se s protijedoucím řidičem s vozem Škoda Fabia, který se následně přetočil o 180 stupňů a zastavil se z větší částí mimo vozovku,“ popsala mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Vozidlo Opel Zafira po střetu projelo křovím vedle silnice a narazilo do rohu přilehlého domu. „Při nehodě zranění utrpěl řidič Opelu Zafira, kterého na ošetření do jablonecké nemocnice z místa události převezla posádka zdravotnické záchranné služby,“ dodala mluvčí.

Alkohol byl u obou řidičů vyloučen provedenými dechovými zkouškami, které měly negativní výsledky. Předběžná výše způsobené škody činí částku 55 tisíc korun. „Veškeré okolnosti celé události i nadále šetří policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou,“ uzavřela Sochorová.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, policie, Smržovka, čelní střet, Opel Zafira, Jablonec nad Nisou, Škoda Fabia, Tanvald

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čelní srážka ve Smržovce. Řidič přejel do protisměru, neví se proč  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.