Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Nehoda na Jablonecku. Muž nedal přednost protijedoucímu vozidlu

Řidič nedal přednost v jízdě protijedoucímu autu a boural. Nehoda se stala včera večer na křižovatce ulic Riegrova a Palachova v Jablonci nad Nisou. Výše škody se odhaduje na 50 000 korun.

Včera večer se stala dopravní nehoda v Jablonci nad Nisou na křižovatce v ulicích Riegrova a Palachova. Řidič nedal přednost v jízdě protijedoucímu autu a boural. „Řidič s vozidlem Hyundai jel po hlavní ulici Palackého ve směru od centra města, kde při odbočování vlevo do vedlejší ulice Riegrova nedal přednost v jízdě řidičce s vozem Škoda Felicia jedoucí od Mšena," sdělila policejní mluvčí Libereckého kraje Dagmar Sochorová.

Nehoda se obešla bez zranění. Policie provedla i dechovou zkoušku, která skončila negativně. Odhadovaná výše škody je 50 000 korun. „Při následném střetu obou vozidel naštěstí nikdo neutrpěl zranění. Alkohol policisté u řidiče i řidičky vyloučili provedenými dechovými zkouškami, které měly negativní výsledky. Předběžná výše způsobené škody činí částku 50 000 korun," dodala Sochorová.

Policie vyřešila celou věc jako dopravní nehodu a udělila muži pokutu. „Policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou věc vyřešili na místě jako dopravní nehodu s projednáním a viníkovi dopravní nehody udělili blokovou pokutu," informovala Sochorová.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Jablonec, nehoda, policie, Jablonec nad Nisou, okres Jablonec nad Nisou, dopravní nehoda, Hyundai, Škoda Felicia, Liberecký kraj, Mšeno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nehoda na Jablonecku. Muž nedal přednost protijedoucímu vozidlu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.