Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Opilý řidič narazil v noci do autobusové zastávky a utekl. Policistům tvrdil, že pil až po nehodě

Více než tři promile alkoholu naměřili policisté řidiči, který v obci Bezděz narazil v noci do autobusové zastávky a tří stromů. Naštěstí nikoho nezranil, policistům ale tvrdil, že se alkoholu napil až po incidentu.

Dopravní nehoda se stala v sobotu krátce před jedenáctou hodinou večer. „Čtyřiatřicetiletý řidič s vozidlem Škoda Octavia jel ve směru od Obory do Mladé Boleslavi, kde za křižovatkou k obci Bezděz nezvládl řízení a vyjel mimo vozovku. Přejel na nástupní ostrůvek autobusové zastávky, narazil do jejího zastřešení, dopravní značky a následně ještě do tří stromů,“ uvedla policejní mluvčí Dagmar Sochorová.

Po nárazu se řidič dal na útěk k obci Hlínoviště. Policistům však daleko neutekl. „Vzápětí byl vypátrán policejní hlídkou z Obvodního oddělení v Mimoni a přivolaným psovodem se služebním psem,“ doplnila mluvčí. Dechová zkouška ukázala 3,59 promile alkoholu. „Vzhledem k tomu, že policistům uvedl, že se alkoholu napil až po dopravní nehodě, byl vyzván k podrobení se lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve, s čímž souhlasil,“ dodala Sochorová.

Výše způsobené škody je předběžně vyčíslena na 400 000 korun, okolnosti nehody nadále vyšetřují policisté z Dopravního inspektorátu v České Lípě.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Českolipsko, Bezděz, nehoda, policie, doprava, alkohol, autobusová zastávka, Mladá Boleslav, Škoda Octavia, Hlínoviště, Mimoň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý řidič narazil v noci do autobusové zastávky a utekl. Policistům tvrdil, že pil až po nehodě  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.