Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Pohřešovaná seniorka, která se nevrátila z práce v Chrastavě, se našla. Pátrání nemělo šťastný konec

, aktualizováno 2. prosince 2022, 19:00

Policisté pátrali po čtyřiasedmdesátileté ženě ze Stráže nad Nisou, která pracovala v Chrastavě. Ve středu se nevrátila z práce a nepodala o sobě žádnou zprávu. Policie se proto obrátila na veřejnost. Pátrání bylo v pátek ukončeno.

Seniorku našli v pátek 2. prosince. „Děkujeme veřejnosti za informace a spolupráci při pátrání po pohřešované osobě. Žena byla vypátrána dnešního dne, v dopoledních hodinách," informoval policejní mluvčí Vojtěch Robovský. Bližší informace policie nesdělila, podle informací zveřejněných rodinou ženy mělo pátrání smutný konec. 

„Pohřešování oznámili 30. listopadu v podvečerních hodinách rodinní příslušníci na služebnu obvodního oddělení v Chrastavě,“ uvedl Robovský.

Žena podle něj odjela v ranních hodinách z místa bydliště do zaměstnání. „Zde byla naposledy spatřena krátce po 16. hodině. Od této chvíle není její současný výskyt znám,“ popsal v době pátrání mluvčí. „Opatření, která se v souvislosti s jejím vypátráním doposud realizovala, tj. prověrky v rodině, u známých, v nemocnicích, na nádražích a na místech dalšího možného výskytu, byla zatím neúspěšná,“ dodal Robovský. Policisté tak žádali veřejnost o spolupráci při pátrání po pohřešované.

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, chrastava, pohřešování

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pohřešovaná seniorka, která se nevrátila z práce v Chrastavě, se našla. Pátrání nemělo šťastný konec  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.