Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Policie hledá svědky nehody na průtahu Liberce. Pátrají po řidiči, který ujel

Liberečtí policisté hledají svědky nehody, ke které došlo už v říjnu na průtahu městem nedaleko čerpací stanice Čermák. Srazila se tam dvě auta, řidič jednoho z nich ale ujel a policisté po něm nadále pátrají.

K nehodě došlo v sobotu 15. října kolem 15. hodiny na silnici I/35 u odbočovacího pruhu ke kruhové křižovatce u benzinové čerpací stanice Čermák. „Na 26. kilometru, ve směru od Dlouhého Mostu, tou dobou jelo osobní vozidlo Opel Corsa, do jehož levé zadní části, z dosud nezjištěných příčin, nabouralo neustanovené vozidlo,“ uvedl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Opel podle něj po střetu narazil do svodidel po pravém okraji komunikace, kde zůstal stát. „Řidič druhého vozu z místa dopravní nehody odjel, aniž by učinil veškerá nezbytná opatření, která mu ukládá zákon č. 361/2000 Sb. Řidič Opelu byl se zraněními transportován do nemocničního zařízení,“ dodal mluvčí.

Policisté žádají řidiče neznámého vozidla, aby se ozval prostřednictvím linky 158 nebo, aby přímo navštívil služebnu Dopravního inspektorátu v Liberci. „Současně žádáme také další případné svědky události a řidiče, kteří inkriminovaným úsekem v uvedeném čase projížděli, a jejichž palubní kamery mohly dopravní nehodu zaznamenat, aby se nám ozvali,“ řekl Robovský.

Veškeré takto získané informace policistům mohou výrazným způsobem dopomoci k objasnění okolností a příčin vzniku nehodového děje.

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Dominik Svoboda

Štítky policie, nehoda, liberec, průtah

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá svědky nehody na průtahu Liberce. Pátrají po řidiči, který ujel  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.