Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Celníci před Vánoci zadrželi cizince se zákazy řízení. Převážel metamfetamin

Celníci Libereckého kraje minulou neděli večer zadrželi cizince, který v autě převážel 60 gramů metamfetaminu, navíc měl i tři zákazy řízení. Případ si proto převzali policisté, kteří zahájili trestní stíhání muže. Ten skončil ve vazbě.

Celníci dodávku se sedmatřicetiletým řidičem zastavili poté, co překročil hranici u Hrádku nad Nisou. „Při kontrole osoby bylo zjištěno, že má vysloveny tři platné zákazy řízení. Mimo to však byly při kontrole vnitřních prostor vozidla nalezeny dva sáčky bílé krystalické látky, a to v celkovém množství, čítajícím více jak 60 gramů. Při následném provedeném testu na drogy tato látka reagovala na přítomnost metamfetaminu,“ popsala mluvčí policie Adéla Fialová.

Právě policisté si muže převzali a po provedení neodkladných úkonů zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání a nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

„Následující den policejní komisař zahájil trestní stíhání a sdělil zadrženému muži obvinění ze spáchání výše uvedených přečinů. Státnímu zástupci podal návrh na vzetí obviněného cizince do vazby, který soud akceptoval,“ dodala mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky policie, celní správa, cizinec, hranice, metamfetamin

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Celníci před Vánoci zadrželi cizince se zákazy řízení. Převážel metamfetamin  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.