Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Pohozené návnady z Vratislavic budou zkoumat znalci. Věc převzali kriminalisté

Případu pohozených návnad ve Vratislavicích nad Nisou se začali věnovat kriminalisté. Uzeniny, které byly v ulici u Sila objeveny pejskařkou, nyní prozkoumají znalci. Ti potvrdí či vyvrátí, zda jde skutečně o otrávenou návnadu.

„Dosud nejsou známy další případy nálezů podezřelých návnad v dané lokalitě, ani v jejím okolí. Přesto však apelujeme na majitele domácích zvířat, aby byli obezřetní při jejich venčení, a aby v případě nálezů podobných podezřelých produktů, kontaktovali policisty na místně příslušném obvodním oddělení, nebo prostřednictvím linky 158,“ vyzývá mluvčí Policie ČR Vojtěch Robovský.

Pokud návnadu objevíte, označte ji, nemanipulujte s ní a vyčkejte na místě do příjezdu přivolané policejní hlídky nebo se řiďte pokyny operátora. Policie také vyzývá, aby majitelé psů měli své svěřence pod kontrolou a nenechali jim nic sežrat.

Ve Vratislavicích na sídlišti se objevily otrávené návnady, majitelé psů by měli být opatrní

Otrávené návnady objevili pejskaři na sídlišti Nové Vratislavice a varují před nimi okolí. Upozorňují na ně na sociálních sítích i prostřednictvím letáčků a kontaktovaná byla rovněž policie. Na pozoru by se měli mít nejen majitelé psů, ale i...

Návnady našla pohozené kousek od panelového domu zdejší obyvatelka, když venčila svého psa. Podle jejího popisu šlo o buřty, ve kterých bylo nacpaných asi pět tablet, zřejmě jedu na krysy.

Návnady na psy se objevily ve Vratislavicích už na podzim.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Liberec XXX-Vratislavice nad Nisou, Policie České republiky, pes

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pohozené návnady z Vratislavic budou zkoumat znalci. Věc převzali kriminalisté  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.