Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Opilý muž v Harrachově narazil rolbou do mladé lyžařky, skončila v nemocnici

Majitel areálu Zákoutí v Harrachově v rolbě v sobotu narazil v Harrachově do 18leté lyžařky. Policie případ prověřuje jako přečin ublížení na zdraví z nedbalosti. Dívka skončila v nemocnici. Muž byl opilý, policistům nadýchal 1,8 promile akoholu.

Incident byl policii nahlášen v sobotu ve 20:15. „K případu zatím nebudeme sdělovat další informace," uvedla mluvčí policie Ivana Baláková.

Na případ upozornil server Aktu News, podle kterého opilý majitel lyžařského areálu v Harrachově poranil lyžařku, když couval na rolbě a jí si nevšiml. Dívka utrpěla šok a byla chvíli v bezvědomí. Následně byla převezena do nemocnice s podezřením na pneumotorax.

Zmíněný muž na místě nadýchal 1,8 promile. „Měli jsme poruchu na vleku a celé odpoledne jsme ho ve sněhu mrazu opravovali. Dal jsem si trochu svařáku na zahřátí. Byl tam i nějaký panáček. Když jsem šel k rolbě, tak tam ještě nebyli a když jsem couval, tak jsem je neviděl, byli v mrtvém úhlu," popsal serveru majitel areálu.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky ČR, policie, zranění, hory, Jablonecko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý muž v Harrachově narazil rolbou do mladé lyžařky, skončila v nemocnici  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.