Počasí dnes4 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Sebral cizí peněženku a zaplatil z ní útratu. Teď mu hrozí dva roky vězení

Přivlastnit si opuštěnou peněženku a doufat, že to projde, není úplně nejlepší nápad. O něco takového se pokusil jednačtyřicetiletý návštěvník baru v Harrachově a teď mu hrozí místo další zábavy v baru dvouleté vězení.

Začátkem ledna se zmíněný muž bavil v baru v lyžařském středisku v Harrachově. Mezi třetí a čtvrtou hodinou nad ránem si všiml opuštěné peněženky, kterou její majitel nechal odloženou na baru. Sebral ji. Nejprve zaplatil z cizích peněž svou třítisícovou útratu a pak i s peněženkou zastrčenou v kapse kalhot odešel. Brzy byl ale dopaden.

V odcizené peněžence byla uložena finanční hotovost ve výši 11 tisíc korun, stravenky, permanentka do fit centra, osobní doklady a platební karta.

„Muži, který ukradl odloženou peněženku na baru, policisté sdělili podezření ze spáchání dvou trestných činů. Podezřelému nyní za spáchání uvedených trestných činů hrozí trest odnětí svobody až na dvě roky,“ doplnila mluvčí Policie ČR Dagmar Sochorová.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky krádež, peněženka, Harrachov, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sebral cizí peněženku a zaplatil z ní útratu. Teď mu hrozí dva roky vězení  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.