Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jízdu v chumelenici ukončila překvapená řidička vzhůru nohama

Koly vzhůru nohama skončila pro padesátiletou řidičku večerní jízda zasněženou krajinou. Nezvládla svůj vůz při chumelenici v zatáčce u Košťálova a skončila na střeše. Zranění neutrpěla žádné, ale šok pořádný.

„V pondělí krátce po půl deváté večer, za hustého sněžení, jela žena s vozidlem Seat Alhambra po silnici druhé třídy. Při projíždění levotočivé zatáčky sešlápla brzdový pedál, vozidlo se stalo neovladatelným, najelo vpravo na krajnici a narazilo do kovových svodidel. Od těch se následně odrazilo vlevo až mimo vozovku do vyvýšeného břehu a přetočilo se na střechu zpět na vozovku,“ popsala sled nehody mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Ke zranění lidí naštěstí při této havárii nedošlo, ale škoda na autě je téměř sto tisíc korun. „Alkohol u řidičky, která nepřizpůsobila rychlost vozidla povaze a stavu vozovky, policisté vyloučili provedenou dechovou zkouškou. Policisté z Dopravního inspektorátu v Semilech věc vyřešili na místě jako dopravní nehodu s projednáním a řidičce havarovaného vozidla udělili blokovou pokutu,“ dodala Sochorová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, Liberecký kraj, na střeše, řidička, sníh

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jízdu v chumelenici ukončila překvapená řidička vzhůru nohama  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.