Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Běžecký závod 28. listopadu? Ano, celé Česko rozběhne odložený Sokolský běh republiky

I přes přísná hygienická opatření a vládní restrikce se rozhodli pořadatelé Sokolského běhu republiky udělat radost všem příznivcům běhání. Hned na 29 místech naší země uspořádají závody k odložené oslavě naší země a rovněž nabízí možnost vyběhnout kdekoliv po světě v rámci tzv. Individuální výzvy.

„Aktuálně pracujeme se třemi variantami, jak by závody mohly vypadat. Jedno je jisté, konat se budou. Stále ale platí, že bezpečí a hygienická opatření budou na prvním místě,“ vysvětluje Martin Duka za pořádající Sokol Čertovka. A jaké jsou ony tři varianty, ze kterých se bude dle aktuální koronavirové situace volit?

První variantou je oficiální závod. Pokud se vše uklidní a budeme se moci potkávat v době závodu ve větším počtu, závody se uskuteční ve standardní podobě, samozřejmě s dodržováním všech potřebných hygienických opatřeních.

Informace ohledně vyzvednutí balíčků na jednotlivých místech závodů budou zveřejněny na webu www.behrepubliky.cz a na sociálních sítích Sokolského běhu republiky.

Druhou možností je otevřený start. Pokud nám aktuální restrikce dovolí, uspořádáme závody s tzv. otevřeným startem, kdy si startovní balíček budete moci vyzvednout na místě závodu (den i čas bude upřesněn dle pokynů lokálních organizátorů) a trať závodu s měřeným časem si proběhnete ve vymezeném čase během dne - 28. listopadu.

Poslední a nejpravděpodobnější variantou je individuální výzva. Pokud nebude možné uspořádat závody ani v jedné z prvních dvou variant, poběží se závody ve formě tzv. individuální výzvy, kdy si startovní balíček budete moci vyzvednout na místě závodu (den i čas bude upřesněn dle pokynů lokálních organizátorů) a po samotné trati či kdekoliv si budete moct svůj Sokolský běh republiky odběhnout.

Nezapomeňte, že pokud ještě nemáte své startovní číslo, můžete se stále do jednoho ze závodů přihlásit, a to do 25. 11. Pokud byste chtěli běžet zcela individuálně, registrace na “Individuální výzvu” běží už jen do 16.11. Své balíčky si objednáte a budou vám zaslány domu.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Tisková zpráva | Foto archiv

Štítky Sokolský běh, sport, běh, Liberec, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Běžecký závod 28. listopadu? Ano, celé Česko rozběhne odložený Sokolský běh republiky  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.