Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Ypsilonka přivítá golfové naděje z celé Evropy. Turnaje se zúčastní 160 hráčů

Golfový resort Ypsilonka v Mníšku bude od čtvrtka do soboty hostit turnaj Czech International Junior Amateur Championship 2022. Toho se zúčastní 160 mladých hráček a hráčů z celé Evropy. Diváci mají přístup na hřiště zdarma.

„Jsme rádi, že mezinárodní turnaj mladých nadějí se uskuteční právě na Ypsilonce. Naše mistrovské hřiště tak bude moci ukázat Evropě kvalitu i náročnost druhého nejoblíbenějšího hřiště v České republice,“ řekl ředitel resortu Ypsilonka Martin Trita.

Ve startovní listině tak budou jména, která budou v příštích letech patřit do světové špičky, své zastoupení má i Liberecký kraj. Na nejvyšší příčky budou útočit Natálie Slabá, Denis Knap, Anna Cellerová, Natálie Čermáková nebo Michal Vaculík.

Už dnes hráči mají na programu cvičné kolo, od čtvrtka 14. do soboty 16. července se odehrají tři ostrá kola a o vítězi rozhodnou rány ve třech kolech po 18 jamkách.

„Hřiště je aktuálně v perfektním stavu. Významnější přípravy nebo zásahy neplánujeme, hřiště je totiž i v letošní sezóně kvalitně udržované. V posledních dnech přes noc pršelo, a hrací plochy tak mají dostatečnou vláhu,“ řekl ke stavu hřiště greenkeeper Martin Šíma.

Pro mladé nadějné golfisty a golfistky nechají na hřišti narůst roughy na zajímavou výšku, ale zužovat fairwaye se nechystají. „Greeny pro nastávající profíky připravíme na mistrovskou rychlost, kdy se budeme dostávat až k rychlosti jedenáct,“ dodal.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Ypsilonka

Štítky ypsilonka, liberec, mníšek, golf, turnaj, Studio Ypsilon, Evropa, Mníšek nad Hnilcom, Česko, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ypsilonka přivítá golfové naděje z celé Evropy. Turnaje se zúčastní 160 hráčů  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.