Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Slovan veze tři body z Brna. Parádou rozhodl Mosquera

Po domácí ztrátě s Bohemians se v předehrávce 16. kola liberecký Slovan představil na hřišti Zbrojovky Brno. A vedl si víc než dobře, když nejprve nádhernou branku vstřelil Mosquera a ještě do poločasu zvýšil Rabušic. V druhém poločase pak potvrdil vítězství Pešek.

Hned v úvodu přitom mohla jít do vedení Zbrojovka. Vaněk měl v páté minutě dost času zakončit, jeho ránu ale krásně vytáhl Knobloch. Liberečtí poté pomalu přebírali taktovku a v 25. minutě udeřili. Karafiát poslal dlouhý balon na polovinu domácích, rozběhl se Mosquera, který za vápnem zasekl míč a pumelicí ho nádhernou ranou poslal do horního rohu brány – 0:1.

Po půlhodině opět zahrozila Zbrojovka, Moravcovi ale střela nesedla.

A tak opět udeřili hosté. Mosquera poslal přesný centr na Koscelníka, jehož hlavičku vyrazil brankář Šustr. K míči se ale jako první dostal Rabušic a zvýšil na 2:0.

V druhém poločase hosté spíše hlídali výsledek, přesto se jim povedlo vstřelit třetí branku. Rondič udržel míč a poslal ho do strany Peškovi a ten prostřelil Šustra – 0:3.

Zápas se už pak spíš jen dohrával, Liberečtí měli ještě několik zajímavých brejků, další branky ale nepadly a Slovan si tak připsal vítězství.

Zbrojovka Brno - Slovan Liberec 0:3

Branky: 25. Mosquera, 34. Rabušic, 76. Pešek. ŽK: 17. Záhumenský, 64. Šural (BNO). Rozhodčí: Marek - Šimáček, Ratajová.

FC Zbrojovka Brno: Šustr – Jan Moravec (46. Bariš), Dreksa (C), Pernica, Jakub Šural – Pachlopník, Texl (76. Sedlák), Vaněk, Záhumenský (46. Šumbera) – Fila (46. Vintr), Hladík

FC Slovan Liberec: Knobloch – Koscelník, Jugas, Chaluš, Mikula – Purzitidis (84. Mara), Karafiát – Pešek (77. Fukala), Sadílek (84. Michal), Mosquera (84. Faško) – Rabušic (58. Rondič)

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, fotbal, Zbrjovka, brno, FC Slovan Liberec, HC Kometa Brno, FC Zbrojovka Brno, Bohemians 1905, Jan Moravec, Jakub Šural

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan veze tři body z Brna. Parádou rozhodl Mosquera  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.