Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Slovan proti Zbrojovce ocení Josefa Šurala, uvede ho do klubové síně slávy

Liberecký Slovan si na dnešní utkání s Brnem připravil slavnostní akt. Do síně slávy bude uveden Josef Šural, který před dvěma lety tragicky zahynul. Bývalý Slovaňák odehrál za Liberec sto třináct zápasů a pod Ještěd přišel právě z Brna.

Vedení klubu už na začátku roku rozhodlo o tom, že osmým členem dvorany slávy se stane právě Šural. Původně se tak mělo stát už na reprezentačním plesu, ten se ale nekonal. 

„Nakonec byl, i díky opětovnému vpuštění permanentkářů na tribuny, vybrán právě domácí zápas proti Zbrojovce Brno, z níž „Šury“ do Slovanu před deseti lety přestoupil,“ řekl mluvčí klubu Tomáš Čarnogurský.

Šural působil v Liberci čtyři a půl roku. S klubem získal mistrovský titul i domácí pohár. Odehrál 113 zápasů a vstřelil 30 branek. Z Liberce přestoupil do Sparty a poté do Turecka, kde před dvěma lety přišel při dopravní nehodě o život.

Ohodnoť článek

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan, Josef Šural, zbrojovka, síň slávy, FC Zbrojovka Brno, FC Slovan Liberec, Ještěd, Tomáš Janů, Ladislav Škorpil, Petr Papoušek, Josef Lexa, Libor Janáček, AC Sparta Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan proti Zbrojovce ocení Josefa Šurala, uvede ho do klubové síně slávy  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.