Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Nejlepší představení posily v historii. Video s Gebrem se dostalo do celého světa

Několika tisíc sdílení dosáhlo jen na twitteru video, ve kterém Slovan oznamuje návrat Theo Gebre Selassieho. Nahrávka se během chvíle stala virální, sdílela ji americká televize ESPN, španělský deník Marca dokonce přestupu věnoval vlastní článek.

Gebre ve videu vystupuje jako herec Will Smith v seriálu Fresh Prince. S tímto motivem dokonce přišel sám hráč. „Za mlada to byl seriál, na který jsem se hodně rád koukal. Taky už to je nějaká doba, myslím, že to jsou nějaká devadesátá léta,“ uvedl Gebre pro klubový web.

Samotné video pak vznikalo na několika místech v Liberci před samotným podpisem smlouvy. Bylo tedy potřeba, aby přestup nebyl prozrazen předem. To se povedlo a video vzbudilo ohlas po celém světě. 

Nejlepší představení posily v historii.“ „Geniální.“ „Nic lepšího jsem neviděl.“ To jsou jen některé z mnoha superlativů. Pod tweetem Slovanu také najdete kromě češtiny mnoho dalších jazyků od němčiny, přes angličtinu, až po španělštinu. 

Vlastní krátký článek videu věnoval i španělský deník Marca. „Nejlepší prezentace přestupu v historii: V nejčistším stylu Prince of Bel Air," zní titulek.

Značka Slovan se díky videu dostala opravdu do celého světa, sdíleli ho lidé po celé Evropě, ale i v Kolumbii.

Gebre námět videa přirovnal k vlastní fotbalové kariéře. „Ačkoliv mám teď už docela pokročilejší fotbalový věk, tak díky fotbalu zůstává člověk tak nějak pořád mladý, protože je v kontaktu s mladšími hráči. To je podobné u toho seriálu, protože i když je trochu starší, tak si myslím, že i teď by se na to mohlo pár kluků podívat,“ uzavřel.

Slovan v pondělí oznámil další příchod, ofenzivu posílí slovenský univerzál Karol Mészáros, který naposledy působil v Českých Budějovicích. 

„Karola si pamatuji ještě z prvního angažmá v Trnavě, nastupoval tehdy za Slovan Bratislava jako talentovaný mladík. Dokázal dávat také hodně branek, byl nepříjemný v koncovce. Jde o rychlostní typ, je tahový hráč,“ komentoval trenér Pavel Hoftych přednosti nové posily.

„Nyní je Karolovi 27 let, což je nejlepší fotbalový věk a očekáváme od něj, že nám po odchodu Jhona Mosquery s Jakubem Peškem pomůže hlavně v křídelních prostorech. Využitelný je ale i v jiných pozicích, vše směrem do ofenzivy."

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, gebre, gebre selassie, fotbal, FC Slovan Liberec, historie, přestup, Theodor Gebre Selassie, ESPN, Twitter, Karol Mészáros, Will Smith, ŠK Slovan Bratislava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nejlepší představení posily v historii. Video s Gebrem se dostalo do celého světa  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.