Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 17. dubna 2024  |  Svátek má Rudolf
Bez reklam

Fotbalisté Jablonce v Evropské lize podlehli v přestřelce Celticu 2:4

Fotbalistům Jablonce nevyšel vstup do kvalifikace Evropské ligy. Severočeši v úvodním utkání 3. předkola prohráli doma s favorizovaným Celticem Glasgow v přestřelce 2:4 a před venkovní odvetou v příštím týdnu se jim výrazně vzdálil postup.

Skotský vicemistr vedl na Střelnici už v 16. minutě 2:0 po brankách Liela Abady a Kjoga Furuhašiho. Vzápětí snížil Václav Pilař, ale po přestávce přidal pojistku James Forrest. Pět minut před koncem si dal vlastní gól Nir Bitton, poslední slovo však měl Ryan Christie. Severočeši nedokázali navázat na Spartu, která v minulé sezoně dvakrát porazila Celtic 4:1 ve skupině Evropské ligy.

Vítěz souboje mezi Jabloncem a Celticem si v závěrečném předkole zahraje s Alkmaarem. Pokud Severočeši za týden v odvetě dvojzápas neotočí, přejdou do závěrečného 4. předkola nově vzniklé Evropské konferenční ligy. V něm by si zahráli proti lepšímu z dvojice Kostanaj - Žilina.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto FK Jablonec

Štítky Sport, fotbal, Evropská, 3. předkolo, Jablonec nad Nisou, Celtic, FK Baumit Jablonec, Evropská liga UEFA, Celtic FC, Rangers FC, fotbalista, AC Sparta Praha, Václav Pilař, James Forrest, Nir Biton, Ryan Christie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalisté Jablonce v Evropské lize podlehli v přestřelce Celticu 2:4  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.