Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Tohle se nemělo stát, bude reakce od vedení, ví po vyřazení z poháru trenér Slovanu Hoftych

Ostuda, nemělo se to stát, trapný zápas. Trenér Slovanu Pavel Hoftych po utkání druhého kola MOL Cupu volil silné výrazy. A bylo proč. Slovan vypadl s třetiligovým soupeřem a nálada po vstupu do ligy je na bodu mrazu. Čím dál tím víc se také mluví o jeho odvolání. Skončí Hoftych na lavičce Liberce? Během čtvrtka bude jasněji.

Jak byste zhodnotil dnešní utkání? Kde byl hlavní problém?
Nezvládli jsme pohlídat dvě standardky, rozhodla také naše špatná produktivita. Zbuzany hráli velmi obětavě a dobře. Sestava, která dnes nastoupila měla jednoznačně soupeře porazit, i ve chvíli kdy nám hrály karty do ruky a hráli jsme před našimi fanoušky. Těm se omlouvám za dnešní zápas.

Jak vnímáte svou pozici, zvažujete rezignaci?
Nechám si prostor do zítřka, stejně tak si myslím, že bude i reakce od vedení, které nemůže toto přejít. Jsem natolik zkušený a působil jsem i ve funkci generálního manažera. Trenér je vždy zodpovědný a já se své zodpovědnosti nezříkám. Uvidíme, co bude zítra, nechám si to sám projít hlavou.

Probíhala v minulých dnech debata ohledně posílení kádru?
Debata probíhá průběžně. Hráčům jsme řekli, že kluci, kteří tu jsou, jsou vybraní do Slovanu, řada z nich hrála v mládežnických reprezentacích. Dnes jich bylo v základní sestavě tuším šest. Měli by kvalitu víc protlačit, dát tam více aktivity. Co se týče změn, nechci to komentovat, mužstvo to musí při vší úctě k soupeři zvládnout, tohle mužstvo mělo kvalitu i podmínky na to, abychom vyhráli. Je to pro nás velká ostuda.

Co jste řekl po zápase hráčům?
Neřekl jsem jim nic, ještě jsem s nimi nemluvil. Myslím, že to ani komentář nepotřebuje. Snažili jsme se to vyburcovat v poločase, změnit to. Takhle nepohlídané standardní situace, to je tragédie. Všichni víme, že to je trapný zápas a lítat po kabině a jančit nemá cenu. Každý ví, že tohle se nemělo stát.

Ohodnoť článek

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, pohár, hoftych, Zbuzany, Pavel Hoftych, MOL Cup, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tohle se nemělo stát, bude reakce od vedení, ví po vyřazení z poháru trenér Slovanu Hoftych  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.