Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Třetí výhra v řadě. Slovan gólem Tupty v závěru porazil Bohemians 2:1

Liberečtí fotbalisté postupně stoupají tabulkou. V sobotním utkání s Bohemians vyhráli 2:1 a berou tak již třetí výhru v řadě. Slovan se tak posunul už na deváté místo tabulky. O vítězství rozhodl v 89. minutě svým třetím gólem v dresu Liberce Tupta.

První půle mnoho šancí nenabídla. Ve 23. minutě pálil Novák a Knobloch jeho ránu vyrazil. Na druhé straně střílel Matoušek, i Bačkovský byl ale pozorný. Do šance se ve 35. minutě řítil i Ljovin, kterého zastavil Plechatý. V závěru ještě hlavičkoval Júsuf.

Do druhé půle vstoupili domácí mnohem lépe. Pálil Júsuf, po něm Matoušek, střela Frýdka minula jen těsně bránu. Gólovku měl v 56. minutě Matoušek, kterého vychytal Bačkovský.

V 73. minutě už se skóre měnilo. Po rohu šel tvrdě za balonem Chaluš a míč se dostal do sítě. Branku pak ještě kontroloval videorozhodčí a uznal ji – 1:0.

Radost ale domácím nevydržela. Puščkáč se na vápně opřel do balonu a poslal ho do sítě – 1:1.

Liberec si vedení dokázal vzít zpět. Mikula vrátil míč do vápna, kde si ho našel Tupta a přesnou ranou překonal Bačkovského – 2:2.

Slovan Liberec - Bohemians Praha 2:1 (0:0)

Branky: 73. Chaluš, 89. Tupta - 78. Puškáč. Žluté karty: 25. Koscelník, 41. Plechatý - 20. Köstl, 32. Keita, 52. Ljovin. Diváci: 2981. Rozhodčí: Radina – Ratajová, Vlček

FC Slovan Liberec: Knobloch - Gebre Selassie, Chaluš, Plechatý, Mikula - Tiéhi, Havelka (88. Rabušic) - Koscelník (65. Nečas), Frýdek (65. Rondić), Matoušek (85. Tupta) - Júsúf (88. Faško)

Bohemians 1905: Bačkovský - M. Dostál , Köstl, Bederka, Vondra - Novák (63. Nový), Ljovin, Hronek, Květ, Fulnek (46. Puškáč) - Keita (63. Bartek)

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, slovan, bohemians, FC Slovan Liberec, Bohemians 1905, Bílí Tygři Liberec, Theodor Gebre Selassie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Třetí výhra v řadě. Slovan gólem Tupty v závěru porazil Bohemians 2:1  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.