Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Do sámošky pro cigára a běhání bez míče. Ženského týmu Slovanu se na přípravu ujal nový asistent

Ženský tým libereckého Slovanu v polovině ledna zahájil přípravu na jarní část nejvyšší fotbalové soutěže. Nabírání fyzické i herní kondice si pak část hráček zpestřila propagačním videem, ve kterém se jich jako asistent ujme nový trenér s poněkud nezvyklými tréninkovými metodami.

Tím trenérem není nikdo jiný než herec a velký fanoušek Slovanu Ladislav Hampl. „Tak holky, připravte se. Moje tréninkové metody jsou náročný a ne každý je zvládne, ale já vám věřim,“ představuje se nový trenér v kabině.

A jeho metody jsou opravdu náročné a také originální. Nic moderního trenér Hampl neuznává. Nejprve tak musí hráčky doběhnout trenérovi pro cigarety do nedaleké samoobsluhy. „Kdo tu bude první, vyhrál.“

Podívejte se na video z přípravy pod vedením Ladislava Hampla

Příprava se pak přesunuje na svahy Ještědu. Bude se běhat. Samozřejmě bez balonu. Nakonec pak hráčky zamíří na přehradu. Jako součást tréninku a regenerace totiž asistent Hampl uznává otužování. „Člověk na to musí mít odvahu,“ uzavírá trenér, kterému poté dojdou slova.

Video připravil marketingový partner ženského týmu Pavlů-innovation. „Láďa je nejen profík na divadelních prknech, ale i na hřišti. Věříme, že z jeho metod a přístupu si lidově řečeno cvrnknete,“ okomentoval jednatel firmy Pavel Pavlů.

Ženskému týmu začala společná příprava v úterý 11. ledna. Už 12. února začíná jarní část fotbalové ligy dohrávkou v Pardubicích. „Musíme s realizačním týmem udělat vše pro to, abychom na ten zápas vyladili formu, protože je to pro nás klíčové utkání. Věříme, že to pak dotáhneme k vysněnému postupu do první čtyřky,“ uvedl trenér Jiří Šisler.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, příprava, ženy, Ladislav Hampl, Slovany, trenér, Jiří Šisler

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Do sámošky pro cigára a běhání bez míče. Ženského týmu Slovanu se na přípravu ujal nový asistent  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.