Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Slovan veze z Bohemians bod. Brankář Vliegen v ligové premiéře udržel nulu

Těžký duel plný soubojů a faulů odehrál Slovan na hřišti Bohemians. V utkání gól nepadl, oba týmy se tak rozešly smírně. V bráně Liberce se poprvé v kariéře představil belgický brankář Vliegen, který po několika těžkých zákrocích udržel nulu. V závěru ještě dobře hlavičkoval Jusúf.

V úvodu byli aktivnější hosté, nejprve zakončoval Purzitidis a po něm Matoušek, poté ale převzali iniciativu domácí. V 18. minutě po narážečce s Bartkem pálil Květ a Vliegen zasáhl. Poté pálil Bartek a Vliegen opět dokázal vyrazit. Třetí dobrou šanci domácích měl Fulnek, liberecký brankář byl připraven.

Hra se poté opět vyrovnala, opět ubylo i šancí. Do konce poločasu už gól nepadl.

V 56. minutě přišla zatím největší šance zápasu. Jindřišek z hranice vápna napálil míč a ten se otřel o břevno. Domácí měli nadále více ze hry, byli aktivnější i agresivnější. Obrana Liberce ale držela.

V 84. minutě po rohu hlavičkoval Jusúf a s jeho pokusem si poradil Valeš. Liberec byl poslední minuty aktivnější, závěrečný nápor v nastavení ale patřil Bohemians. Hosté se ale ubránili.

Bohemians Praha - Slovan Liberec 0:0

Žluté karty: 52. Dostál, 72. Chramosta - 58. Tupta, 67. Štetina. Rozhodčí: O. Berka - T. Mokrusch, J. Pečenka; VAR: M. Zelinka, AVAR: J. Kříž

Bohemians 1905: Valeš – M. Dostál, D. Hašek, Jindřišek (C), Křapka, Vondra – Hronek (76. Beran), D. Mareček (88. Vaníček), Květ, Fulnek (76. Koubek) – Bartek (31. Chramosta)

FC Slovan Liberec: Vliegen - Koscelník, Purzitidis, Štetina, Mikula (C) - Gebre Selassie - Tupta (58. Ghali), Frýdek - Rondić, Júsuf, Matoušek (75. Rabušic)

Ohodnoť článek

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, bohemians, Bohemians 1905, FC Slovan Liberec, Bílí Tygři Liberec, Fulnek, Theodor Gebre Selassie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan veze z Bohemians bod. Brankář Vliegen v ligové premiéře udržel nulu  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.