Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Slovan posiluje útok. Ze Slavie přichází Mick van Buren

Sestava libereckých fotbalistů se na rakouském herním soustředění stále rozrůstá. Po defenzivních hráčích Talovjerovi a Preislerovi se už v pondělí do přípravy se Slovanem zapojil Mick van Buren. Ten by měl týmu pomoci se střílením branek. Do Liberce přichází ze Slavie na roční hostování.

„O Micka van Burena jsme měli zájem již delší dobu. Jednání ale byla velmi složitá a jeho příchod k nám do Slovanu se stále oddaloval. Dnes jsme dospěli ke zdárnému konci a Mick se již zapojil do našeho odpoledního tréninku na soustředění v rakouském Aigenu,“ uvedl pro klubový web sportovní ředitel našeho klubu Zdeněk Koukal.

Devětadvacetiletý nizozemský ofenzivní hráč získal se Slavií čtyři tituly, v týmu se ale nikdy úplně neprosadil. Dvakrát odešel na hostování, naposledy do Českých Budějovic. V české soutěži působí už od roku 2016, v 99 ligových utkáních nastřílel 15 branek.

Buren už je s týmem, v pondělí absolvoval první trénink. „Jsem rád, že tu můžu být, znám tady spoustu hráčů, což je pro mě dobře. Máme mladý a motivovaný tým, díky tomu můžeme být úspěšní. Těším se už na zápasy a na fanoušky,“ řekl Mick van Buren.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, buren, posila, slavia, FC Slovan Liberec, Mick van Buren, SK Slavia Praha, Zdeněk Koukal, SK Dynamo České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan posiluje útok. Ze Slavie přichází Mick van Buren  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.