Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Zklamaný Kozel: Nepamatuji, že bychom takhle dominovali, litoval remízy s Budějovicemi

Liberečtí fotbalisté se mohli v případě vítězství dotáhnout na čelo ligové tabulky. Celý zápas s Budějovicemi byli lepší, vedli 1:0, jenže druhou branku nepřidali, a hosté v závěru trestali. Domácí trenér Luboš Kozel byl po utkání zklamaný.

Jaký byl zápas s Budějovicemi?
Jsem smutný a trochu i naštvaný. Myslím si, že jsme podali jeden z nejlepších výkonů. Soupeře jsme přehrávali prakticky celý zápas, dostávali jsme se do koncovky. V druhé půli jsme měli x situací, kdy jsme šli v přečíslení do otevřené obrany. Tam se zápas dal rozhodnout daleko dříve. Chyběl nám druhý gól. Soupeř nebyl nebezpečný, první situaci měl v 85. minutě, kdy střelu vytáhl Vliegen. Pak už jsem si říkal, že to přečkáme, jenže jsme v 90. minutě gól dostali. Je to důsledek toho, že jsme nepřidali druhý gól.

Jak vás ovlivnila vynucená střídání?
Věděli jsme o tom, protože už o poločase měli Talovjerov a Červ problémy. Oba to ale ještě chtěli zkusit a hrát. Střídání jsme oddalovali, nakonec jsme k němu ale museli přistoupit. Nechci to ale na nikoho házet, měli jsme to rozhodnout v ofenzivní části.

V čem byl problém u brejků?
Někdy u poslední přihrávky, někdy u zakončení, někdy chyběl lepší timing. A byly tam i dvě tři situaci, kdy jsme měli bát agresivnější.

Jste hodně rozladěný?
Jsem zklamaný. Myslím si, že výkon byl dobrý. Nepamatuji si za dobu, co tu jsem, abychom nad někým takto herně dominovali. I když jsme třeba Teplicím dali pět gólů, pořád jsme měli pasáže, kde jsme tak dobře nehráli a pouštěli je do koncovky. Budějovicím jsme ale nedovolili nic přes osmdesát minut. Herně jsme vypadali fakt dobře a zasloužili jsme si vyhrát. Fotbal je v tomhle ale krutý, když vedete o jednu branku, vždycky ten gól můžete dostat a přijdete o vítězství.

Ohodnoť článek

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, kozel, budějovice, SK Dynamo České Budějovice, Luboš Kozel, FC Slovan Liberec, FK Teplice, Dominik Preisler

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zklamaný Kozel: Nepamatuji, že bychom takhle dominovali, litoval remízy s Budějovicemi  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.