Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Bod bereme všemi deseti, oddychl si po utkání v Olomouci trenér Slovanu Kozel

V Olomouci se Slovanu nepovedl první poločas. Když v tom druhém vyrovnal a zvedl se, přišla červená karta a strach o výsledek. Liberec ale nakonec bod uhrál a trenér Luboš Kozel po utkání neskrýval spokojenost.

Jaké je hodnocení utkání?
Bod, který jsme získali, musíme brát všemi deseti. Do utkání jsme nevstoupili dobře, domácí byli agresivní, dobře nás napadali. My jsme se vůbec nedostali k naší hře, dělali jsme hodně chyb, nefungovalo nám to ve středu hřiště. O branku jsme si koledovali. Kolem třicáté minuty jsme přemýšleli o střídání, ale zase jsme nechtěli některé naše mladší hráče dostat dolů. Stejně bychom to ale nestihli, protože jsme gól dostali. O poločase jsme změnili rozestavení a udělali dvě změny. Po půli šel náš výkon rapidně nahoru, pomohli tomu střídající hráči, hlavně Denis Višinský. Také se nám povedlo vyrovnat a bylo to otevřené, bohužel závěr ovlivnilo vyloučení.

Jak jste viděl zákrok na červenou?
To televize jsem říkal, že byla přísná, ale viděl jsem další záběr na videu. Musím se omluvit, asi byla zasloužená.

Denis Višinský předvedl dobrý výkon. Co k němu říct?
Neměl úplně dobré období, byl trochu skleslý, protože se při našem rozestavení moc nedostával na hřiště. Supluje pozici Christiána Frýdka, který hrál dobře. Snažil jsem se ho podporovat, že jeho šance přijde a jsem rád, že dal gól, který mu pomůže.

Čtyři body ze dvou moravských zápasů berete?
Rozhodně. Kdyby mi to někdo řekl před zápasy, tak bych je bral všemi deseti.

Co bránění standardek? Asi to nebylo úplně ono.
Musím říct, že to nám docela funguje, zatím jsme gól z rohu nebo přímáku nedostali. Teď tam ale byly ty tyče, takže to úplně ideální nebylo. Na to se ale musím podívat na videu a pak to vyhodnotit, z lavičky těžko hodnotit. U gólu jsme zaspali u autu, byl tam souboj jeden na jednoho a Chytil jako vždy, když tady hrajeme, nám da gól.

Theo Gebre Selassie má ze dvou posledních utkání 1+1. Co byste řekl na jeho výkony?
Myslím si, že ožil. Našli jsme mu trochu jinou pozici, nemusí pořád tahat lajnu nahoru a dolů. Prokazuje zkušenost, komunikuje a dokáže dirigovat spoluhráče před sebou. Je pro nás nesmírně důležitý. Věřím, že i zdravotně bude v pořádku.

Můžete potvrdit příchod Valenty ze Slavie?
Potvrdit to nemůžu, ještě to není hotové. Ale stojíme o něj, potřebujeme hráče do středu zálohy při zranění Doumbii.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, olomouc, kozel, SK Sigma Olomouc, FC Slovan Liberec, Luboš Kozel, Bílí Tygři Liberec, trenér, Denis Višinský, SK Slavia Praha, Theodor Gebre Selassie, Christian Frýdek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bod bereme všemi deseti, oddychl si po utkání v Olomouci trenér Slovanu Kozel  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.