Počasí dnes4 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Rokycanskému Twitteru se nedalo vyhnout, smál se po pohárovém utkání dvougólový Gebre Selassie

Šlo o teprve druhé kolo MOL Cupu mezi divizními Rokycany a ligovým Slovanem, přesto šlo o zápas velmi sledovaný. A to díky twitterové kampani, kterou předvedl domácí tým. Utkání tak sledoval zaplněný rokycanský stadion a pozornost k němu upřeli fanoušci z celého Česka. Výsledek je ale nakonec očekávatelný, Slovan vyhrál 5:1 a v klidu postoupil, což ocenil i kapitán Slovanu Theodor Gebre Selassie.

„Postup byl náš hlavní cíl a ten jsme splnili. Dali jsme góly. Myslím si, že až na určité fáze jsme to nepodcenili,“ říkal po zápase Theodor Gebre Selassie. Sám v zápase vstřelil dva góly a měl šanci i na hattrick. „Upřímně si ani nepamatuji, kdy se mi povedl vstřelit dvě branky v zápase. Je to fajn, ale hlavní je, že jsme to zvládli a postoupili,“ dodal.

Gebre o zápase ocenil skvělou atmosféru na stadionu, ke které pomohla i marketingová kampaň domácího klubu, o které se mluví po celém Česku. „Atmosféra byla super, je to jen ukázka toho, jak pár týdnů kvalitní PR práce dokáže lidi v tom správném slova smyslu pobláznit, aby přišli na fotbal i v ne úplně slunečném počasí,“ ocenil.

Rokycanský Twitter liberecký hráč také sledoval. „Tomu se nevyhnete. Jejich tweety jsem viděl a dělali to velmi dobře,“ smál se.

Podle trenéra hostí Luboše Kozla šlo v Rokycanech o typické pohárové utkání. „Pro domácí je to zápas roku. Jsem spokojený s tím, že jsme do zápasu dobře vstoupili, dali jsme rychle branku, pak druhou a následně třetí, a to nás ukolébalo až moc a před poločasem jsme hráli až moc profesorsky. Domácí nás potrestali, což je pro nás negativum, že jsme obdrželi branku,“ uvedl.

Podle Kozla se utkání definitivně zlomilo po čtvrté brance hostí, kdy se Varfolomejev parádně trefil zpoza vápna střelou z první. „Měli jsme i další šance, které jsme ale neproměnili. Jediné, co mě mrzí je to, že se neprosadili útočníci, kteří měli šance skórovat. Snad si to nechali na důležitější zápasy,“ dodal Kozel.

Ohodnoť článek

Foto FC Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, rokycany, pohár, Twitter, gebre, kozel, Theodor Gebre Selassie, FC Slovan Liberec, Česko, Luboš Kozel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rokycanskému Twitteru se nedalo vyhnout, smál se po pohárovém utkání dvougólový Gebre Selassie  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.